dinsdag 13 juni 2023
Dementie

Alzheimer Trefpunt: Feestelijke afsluiting in Wijk aan Zee

Een Alzheimer Trefpunt biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Tijdens elke editie wordt een interessante spreker uitgenodigd omtrent een ander thema.

Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Trefpunt bij u in de buurt.

Dinsdag 13 juni 2023

Feestelijke afsluiting: Voorstelling ‘Oploskoffie’ van Pythia Winia

Waar:  Café de Zon, Voorstraat 54, 1949 BJ Wijk aan Zee

Inloop: 15.30 uur.  De voorstelling begint om 16.00 en duurt één uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder genot van een drankje.

Pythia Wynia is inhoudsdeskundige en theatermaker.

Als inhoudsdeskundige zorgde Pythia jarenlang voor haar schoonmoeder en moeder. Twintig jaar woonde haar gezin en schoonmoeder bij elkaar. Beide moeders kregen dementie en als theatermaker zag ze de mogelijkheid om het jarenlange proces in beeld te brengen en bespreekbaar te maken in de voorstelling “Oploskoffie”. Drie generaties vertellen over het vergeten van oma. Oma, dochter en kleindochter geven acte de présence.

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Alzheimer Midden-Kennemerland in samenwerking met MantelZ. Voor dit evenement geldt een vrije inloop. U hoeft zich dus niet op te geven voor dit evenement.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top