maandag 27 november 13.30 - 15.00 uur De Stut
Informatief

Informatiebijeenkomst ‘zorg in de laatste fase’

Op 27 november verzorgt Jet Flesseman (coördinator Hospice Beverwijk) in Ontmoetingscentrum de Stut een informatiebijeenkomst over palliatieve zorg en de laatste levensfase. Weet u wat u wilt als u niet meer beter wordt?

Dat we op enig moment allemaal overlijden is onvermijdelijk. Op sommige dingen in die laatste levensfase kunnen we echter invloed hebben door er op tijd over na te denken en te praten met naasten en/of met een arts. Om in gesprek te kunnen gaan heeft u goede informatie nodig, want het helpt later als je al weet wat je wilt (en wat niet).

Wat is voor u belangrijk als u niet meer kunt herstellen? Wat is er allemaal mogelijk aan zorg en ondersteuning? Waar kunt u terecht met uw vragen? Dit zijn belangrijke vragen.

Deze informatiebijeenkomst is op 27 november van 13:30 tot 15:00 uur in de Stut (inloop vanaf een kwartier voor aanvang). Deelname is gratis. U kunt zich voor deze bijeenkomt opgeven bij de receptie van de Stut (Maasstraat 3 in Heemskerk) of telefonisch 0251-248648. Mailen kan ook: info@destut.nl

MantelZ is ook aanwezig deze middag.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top