maandag 23 september van 13.15 - 15.00 uur Club de Petanque Bonne Chance, Heemskerk
Actief

Jeu de Boules voor mantelzorgers bij Club de Petanque Bonne Chance

MantelZ, centrum voor mantelzorg organiseert samen met Buurtsportcoach Winnie Assendelft Jeu de Boules bijeenkomsten in Heemskerk. Jeu de boules is een ontspannen balspel waarbij gezelligheid en samenzijn voorop staan. Zorg jij voor iemand en lijkt dit je leuk om te doen? Je bent van harte welkom.

Er worden vier gezellige Jeu de Boules clinics georganiseerd bij Club de Petanque ‘Bonne Chance’ in Heemskerk. Na afloop drinken we een drankje en is er ruimte om met elkaar te praten over mantelzorgtaken. Mantelzorgconsulenten Anita en/of Nienke zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Clinic

De clinic bestaat uit vier momenten waarin het spel en de regels worden uitgelegd. Er is voldoende tijd om te oefenen en een partijtje te spelen. De Jeu de Boules clinics vinden plaats op zaterdag 24 augustus, maandag 9 en 23 september en zaterdag 5 oktober van 13:15 uur tot 15:00. Je kunt aan 1 of meerdere bijeenkomsten deelnemen. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Wees er snel bij, er is maximaal ruimte voor 16 deelnemers. Ervaring met het spel en eigen ballen zijn niet nodig. Enthousiasme is genoeg!

Waar: Club de Petanque ‘Bonne Chance’ Adelaertlaan 1, 1967 NN Heemskerk

Wanneer: 24 augustus, 9 & 23 september en 5 oktober van 13.15-15.00 uur (aangepaste data i.v.m. regen)

Aanmelden kan via de website www.mantelz.nl/activiteiten of neem contact op met Anita Osinga, 06-20598821 of a.osinga@mantelz.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top