donderdag 28 september

Jeu de Boules voor mantelzorgers in Castricum

MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg organiseert samen met de buurtsportcoach van Team Sportservice een Jeu de Boules activiteit voor mantelzorgers in Castricum op donderdagmiddag 28 september. Jeu de boules is een ontspannen balspel, waarbij gezelligheid en samenwerken centraal staat.

 

Bewegen is niet alleen goed voor de fysieke maar ook voor de mentale gezondheid. Tijdens het sporten/bewegen neem je echt even tijd voor jezelf. Voor veel mantelzorgers is dit lastig, maar wel ontzettend belangrijk. Vandaar dat MaatjeZ en Team Sportservice de handen in elkaar hebben geslagen voor deze activiteit. Mantelzorgers kunnen gratis deelnemen, materiaal is inbegrepen en er zit een kopje koffie of thee bij. Na afloop wordt gezellig een drankje gedronken en is er alle ruimte voor het stellen van vragen of praten met elkaar over de mantelzorgtaken. Als mantelzorger kunt u tegen allerlei zaken aanlopen. Fijn om dit te kunnen bespreken met anderen, die begrijpen waar u doorheen gaat. Want door eigen ervaringen te delen, kan men ook van elkaar leren.

 

De activiteit is van 14.00 tot 16.00 uur bij Petanque vereniging De Stetters, Van Haerlemlaan 31a in Castricum, U kunt zich voor deze activiteit aanmelden bij mantelzorgconsulent Pauline via P.Landwehr@maatjez.nl . Als u nog vragen heeft kunt u haar altijd even bellen naar 06-39331563 of kijken op de website: www.maatjez.nl/activiteiten/

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top