MantelZ sluit aan bij koffieochtend IPSO HUIS op 10 juli

IPSO Huis Kennemerland en hoe verder te leven met of na kanker

De impact van kanker is enorm. Niet alleen voor jou als (ex-)patiënt, maar ook voor je naaste omgeving. Onderzoek en behandeling beheersen aanvankelijk je leven. Als alle medische behandelingen achter de rug zijn, wil je het ‘gewone’ leven weer oppakken. Pas dan blijkt hoe groot de impact van de ziekte is. Niets is meer vanzelfsprekend. Er is vaak sprake van vermoeidheid en andere lichamelijke ongemakken. Ook onmacht en onbegrip van je omgeving kunnen je alledaagse leven verstoren.

Het IPSO Huis is een huiselijk plek en geeft je handvatten om verder te gaan. Wij bieden een luisterend oor, deskundige begeleiding en vele activiteiten. (H)erkenning van wat er in het huidige moment speelt zal een belangrijk onderdeel vormen van de ondersteuning die wij vanuit het IPSO Huis geven. Je krijgt alle vrijheid om datgene te doen, te kiezen of te vragen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het IPSO Huis is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ook als de behandeling alweer enige tijd geleden is. Verwerking vraagt immers tijd.

Kanker heb je niet alleen. Ook je partner en familieleden zijn welkom. Tevens bieden wij ondersteuning aan mantelzorgers en nabestaanden. IPSO Huis Kennemerland is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker.

Openingstijden: Maandag en woensdag: 09.30 – 16.30 uur

Op 10 juli is de mantelzorgconsulent van MantelZ aanwezig van 9.30 – 11.00 uur.

Gezondheidscentrum Broekpolder
Steenhouwerskwartier 29
1967 KD Heemskerk
Telefoon: (023) 888 53 67
E-mail: info@ipsohuiskennemerland.nl

Je hoeft je niet op te geven

 

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top