dinsdag 12 september

Samenwerken aan mantelzorg in het sociale domein

Kennisuitwisseling en samenwerking onder zorgprofessionals in het sociaal domein

Sinds het najaar van 2022 heeft MantelZ enkele bijeenkomsten georganiseerd voor zorgprofessionals in het sociaal domein, om mantelzorg onder de aandacht te brengen. We zijn het er allemaal over eens dat het goed en zinvol is om kennis te delen en samen te werken. De eerstvolgende bijeenkomst organiseren we op dinsdag 12 september 2023.

In de vorm van ‘speeddaten’ zullen we de ontmoeting met elkaar verdiepen, bespreken hoe we onze samenwerking verder vorm kunnen geven en uitbouwen. Omdat begin november de jaarlijkse Week van de Mantelzorg plaatsvindt, willen we tijdens deze bijeenkomst in het bijzonder verkennen op welke wijze de verschillende welzijns- en zorgorganisaties oog hebben voor mantelzorgers. Uiteraard organiseert MantelZ in de Week van de Mantelzorg weer diverse mooie activiteiten voor mantelzorgers. Een overzicht hiervan zal vanaf begin oktober verspreid worden. Wij zijn benieuwd wat onze ketenpartners organiseren voor mantelzorgers. We denken graag mee en hopen het activiteitenoverzicht te kunnen aanvullen met aan extra aanbod vanuit de andere organisaties.

Bent u zorgprofessional in het sociale domein in de regio Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest? Kom dan naar onze speeddate sessies:

  • Datum: 12 september 2023
  • Tijd: inloop om 14:15, start speeddate sessies 14:30, einde bijeenkomst 16:30
  • Locatie: De Vrijburcht, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top