donderdag 12 en 26 mei
Dementie

Schilderworkshop: ‘Schilderen met Willem’

Dit evenement is speciaal voor mensen met dementie en hun naasten. 

Kunstschilder Willem Hamers verzorgt elke 2 weken schilderworkshops van 3 uur voor mensen met dementie en hun naasten. Ervaring of talent is niet nodig. Iedereen kan schilderen! Het gaat om plezier, ontspanning, focus, humor en gezelligheid. Opgeven kan via info@reigershoeve.nl.

Datum: Donderdag 12 en 26 mei 2022
Tijd: – 14.00-17.00
Locatie: De Reigershoeve, Oosterweg 5B Heemskerk
Toegang: 5 euro

Over De Reigershoeve:
De Reigershoeve heeft een ontmoetingsplek waar thuiswonende mensen met dementie en hun naasten elkaar op een plezierige en ontspannende manier ontmoeten. Op de woonzorgboerderij kunnen 27 mensen met dementie wonen die intensieve verzorging nodig hebben. De bewoners wonen in vier groepswoningen. Eén woning is bestemd voor mensen die op jonge leeftijd (beneden de 65 jaar) dementie hebben gekregen. Ook kunnen mensen met dementie bij de Reigershoeve terecht voor dagbesteding. Mantelzorgers worden gewaardeerd en betrokken.

Speciaal voor mensen die op de wachtlijst staan voor dagbesteding of een zorgwoning organiseert De Reigershoeve een uiteenlopend aanbod aan activiteiten. Ook zelfstandig thuiswonende mensen met dementie, en mantelzorgers en naasten zijn van harte welkom!

MantelZ en De Reigershoeve dragen elkaar een warm hart toe en versterken elkaars activiteitenprogramma waar mogelijk. Samen werken wij aan een dementie- en mantelzorgvriendelijke regio.

Aanmelden kan bij info@reigershoeve.nl of via het aanmeldformulier op deze pagina.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top