woensdag 10 mei 2023 Buurtcentrum Wijk aan Duin
Informatief

Thema-ochtend: ‘Mentaal fit en blij blijven’

Wat heb jij als mantelzorger of naastbetrokkene nodig om de zorg vol te houden voor je naaste? De thema-ochtenden  bestaan uit korte bijeenkomsten met verschillende thema’s die jou als mantelzorger kunnen helpen om de zorg beter vol te kunnen houden en daarnaast goed voor jezelf te zorgen. Wij bieden je informatie én inspiratie, zodat je zelf kunt beslissen of je verder aan de slag wilt met het thema. Je kan de ochtenden elke maand bezoeken of  het thema uitkiezen die jou het meeste aanspreekt.

Thema-ochtend ‘Mentaal fit en blij blijven’: op 10 mei van 9.30 uur tot 11 uur in Wijkcentrum Wijk aan Duin

De zorg voor onze naaste verlenen we soms al lange tijd, waarbij we onszelf wel eens vergeten.

Of, de zorg voor onze naaste wordt steeds intensiever. Hoe blijven we dan in balans, hoe zorgen we ook goed voor onszelf?

In voorgaande bijeenkomsten zijn thema’s aan de orde gekomen zoals ‘hulp vragen’, ‘geduld bewaren’, ‘loslaten’. Vaak ontdekken we dat deze thema’s veel verband houden met elkaar. Om de zorg voor onze naaste vol te kunnen houden is het van belang om onszelf fit te voelen, blij te blijven. Mentaal sterk zijn betekent dat we soms om hulp moeten vragen, of in beweging moeten komen. We gaan op zoek naar concrete handvatten hiervoor en wisselen eigen ervaringen en tips met elkaar uit. Natuurlijk met een kop koffie en wat lekkers erbij!

Deelnemen is gratis, wel graag even aanmelden via e.duijker@maatjez.nl

Thema-ochtenden mantelzorg

Nieuwsgierig naar de andere thema-ochtenden? Kijk dan regelmatig op de website van MantelZ.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmelden

Hidden
Hidden
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top