Vier gezellige Jeu de Boules clinics

MantelZ, centrum voor mantelzorg organiseert samen met Buurtsportcoach Winnie Assendelft Jeu de Boules bijeenkomsten in Heemskerk. Jeu de boules is een ontspannen balspel waarbij gezelligheid en samenzijn voorop staan. Zorg jij voor iemand en lijkt dit je leuk om te doen? Je bent van harte welkom.

Er worden vier gezellige Jeu de Boules clinics georganiseerd bij Club de Petanque ‘Bonne Chance’ in Heemskerk. Na afloop drinken we een drankje en is er ruimte om met elkaar te praten over mantelzorgtaken. Mantelzorgconsulenten Anita en/of Nienke zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Clinic
De clinic bestaat uit vier momenten waarin het spel en de regels worden uitgelegd. Er is voldoende tijd om te oefenen en een partijtje te spelen. De Jeu de Boules clinics vinden plaats op maandag 10 juni, zaterdag 13 juli, maandag 9 september en zaterdag 5 oktober van 13:15 uur tot 15:00. Je kunt aan 1 of meerdere bijeenkomsten deelnemen. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Wees er snel bij, er is maximaal ruimte voor 16 deelnemers. Ervaring met het spel en eigen ballen zijn niet nodig. Enthousiasme is genoeg!

Waar: Club de Petanque ‘Bonne Chance’ Adelaertlaan 1, 1967 NN Heemskerk
Wanneer: 10 juni, 13 juli, 9 september en 5 oktober van 13.15-15.00 uur

Aanmelden kan via de website www.mantelz.nl/activiteiten of neem contact op met Anita Osinga, 06-20598821 of a.osinga@mantelz.nl

Scroll to top