Nieuwe dagactiviteiten voor mensen met dementie

In het najaar gaat Thuisbij een nieuwe locatie openen, dagactiviteiten op OnsBoerenStekkie. Deze boerderij  is  op ongeveer 100 meter van het Pontje in Akersloot, dus goed bereikbaar vanuit de regio. Het aanbod van activiteiten is divers en wordt afgestemd op de behoefte van de deelnemers.

U kunt denken aan  het verzorgen van de dieren, helpen bij het aanleggen en onderhouden van een moestuin, klussen op het terrein, creatieve activiteiten maar ook ontspannende activiteiten zoals een potje biljart of een spelletje. Ook uitjes in de omgeving bestaan tot de mogelijkheid.

Thuisbij biedt deelnemers een gezellige dag en een gezonde verse maaltijd, die gezamenlijk wordt bereid van producten die we zelf hebben zien groeien op ons erf. Hoewel de bouw nog in volle gang is, kunt u al wel langskomen op één van de open dagen om een indruk te krijgen van de locatie.

De open dagen zijn:  

  • zaterdag 20 mei (10-14hr);
  • vrijdag 16 juni (17-20hr);
  • zaterdag 29 juli (10-14hr);
  • vrijdag 25 aug (13:30-15:30 hr)

Mocht dit niet uitkomen dan kunt u ook een afspraak maken om op een ander moment even langs te komen. Bel naar Frouke, ze is bereikbaar op dit nr: 06-444360112.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich ook al inschrijven voor deelname. We gaan vanaf 1 september open. Wij geven u graag informatie over wat nodig is voor inschrijving. Verder is de visie en missie plus actuele informatie beschikbaar op de website: www.Thuisbij.eu

Adres: Westdijk 34-Zuidschermer

Mail: zuidschermer@thuisbij.eu

Scroll to top